DANSESTUDIOET KRISTIANSUND
timeplan
beskrivelse av timene
hva skjer'a?
merittliste
instruktørene
bilder
KONTAKT
OSS
dancing dolls
dancing divas
om
dansestudioet
home
 
 

(34)30.06: Dancing Dolls åpnet med forrykende dans på massemønstringen for Ung Tahiti.

(33) 29.06.: Dancing Divas opptrådte som oppvarming for DeLillos på Tahiti.

(32) 28.06: Dancing Divas opptrådte som oppvarming for Dance With A Stranger på Tahiti.

(31) 21.06.: Våre dansere;- Maiken , Karoline, Linn og Maren, var Teletubbies og hilste på alle barna i regi av Kristiansund sentrum Kystfesten.

(30) 21.06.: Dancing Dolls opptrådte under den offiselle åpningen av Roligheten Sanshage.

(29) 20.06.: Linn sammen med Mia og Charlotte var Ole Brumm med hjelpere under kystfesten arr. av Kristiansund sentrum

(28) 19.06.: Dancing Dolls underholdt på avslutningen for 10.klassene på NUS.
 

(27) 11.06.: Dancing Divas underholdt på KBK-kamp til stor glede for publikum.

(26)  03.juni:"CREEPS" Festiviteten søndag 03.juni kl.1630. Hvordan skal jeg kunne takke dere alle for dette fantastiske showet? Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.Gjennom alle mine år som dansepdagog har jeg vel aldri sett et mer fullendt show. For å ha et tema som "Creeps" må man kunne ha særdeles flinke dansere , og søndag 03.juni viste dere nettopp det. Her var det noen utrolige danseprestasjoner som ble vist, presisjon og en fantastisk danseglede.
Jeg er så stolt av dere alle sammen.
Fra de minste til de største fikk vi vist småkryp og insekter i alle størrelser og fasonger. Det var annerledes, og akkurat slik vi hadde håpet det skulle bli.Den stående applausen og trampeklappen dere fikk var så vel fortjent ;)
Man får utrolig mange tilbakemeldinger etter et show , men det var spesielt en som varmet ekstra; Kjersti skrev på sms til meg etter showet:" Jeg lo og jeg gråt, takk for en fantastisk opplevelse, takk  for å bli så berørt !" Og det er akkurat det vi ønsker å oppnå:
People don't come to a show to feel the way they did when they left home. They come to a show to be taken ... somewhere ... to feel something different.
Take them on a journey. Take them to far away places. Take them into your soul.
If you make them feel... if you move them... they will be satisfied. -- Aziza Sa'id
 
 
En spesiell takk til Dancing Divas, talen får dere i London, men det dere viste 03. juni , var ubeskrivelig. I will always remeber you !!
 
 
(25) 05.05.: Dancing Dolls opptrådte hele tre ganger med ta danser under borgelig konfirmasjon på Atlanten ungdomsskole.

(22) 28.04.: DANSENS DAG , dansestudioet stod som arrangør av Dansens dag sammen med MBDS, hele Kristiansunds dansemiljø opptrådte rundt omkring i byen og var med på paraden . En flott dag ;)

(21) 27.04.: Dancing Divas opptrådte på Christian Bar.

(20) 22.04: Dancing Divas opptrådte på Kjønnø-brygga for 50 turoperatører med mål som destinsjon Kristiansund.

(19)27.-30.04: Rolf kenneth PRO-dans turne sammen med Anniken og Katrine overalt i fylket.

(15) 22.03: Dancing Dolls opptrådte på NUS og gjorde som alltid en strålende opptreden.

(14) 16.03.Dancing Divas opptrådte med danseshow på Mocca etter forrige helgs suksess, var de ønsket tilbake for å skape liv på nyåpnede Mocca.

(13) 16.03.:Dancing Divas opptrer på Rica fredag 16.mars kl.1000 i forbindelse med Skolenes landsforbunds årsmøte.

(12) 09.03.: Dancing Divas er hyret inn til åpningen av MOCCA, og holder mote- og danseshow der fredag 09.mars, samt danseshow lørdag 10.mars.

(10) 11.02.: Therese , Ida Elise , Tina og Katrine
danset i Tahitibrygga under oppsetningen Maria de buenos Aires -en tango operita- koreografi Katrine Kandal.

(9) 4., 17., 23. 02: Rolf Kenneth sammen med Catherine, Anniken og Katrine  danset i Festiviteten  i Sophisticated Ladies
 
En jazzopera til hyllest for Duke Ellington - en kjærlighetshistorie om musikk, kvinner vin og sang…Koreografi Catherine S. Ingebrigtsen

(6) 04.02.: Dancing Dolls opptrådte i Idrettshallen da KVBK spilte mot Nyborg.

(5): 30.01.: Dancing Divas danset og gikk modeller under brudeshowet på Grand Hotell.

(4): 27.01.: Dancing Divas danset den nydeligste dans i Kirkelandet Kirke da Synnøve og Ronny giftet seg.
 
 
(3): 27.01.: Dancing Dolls opptrådte i Braathallen i forbindelse med KHK-kamp

(2): 14.01.: Dancing Dolls opptrådte på kampen mellom KVBK og Oslo Volley

(1): 07.01.: Dancing Dolls opptrådte på kampen mellom KVBK og Randaberg

2006

(70) 16. og 17.12: "... if you wish upon a star ..." Dansestudioets juleforestillinger på Atlanten ungdomsskole.
Vi er så stolte av dere alle sammen, det ble en fortryllende avlsutning på et fantastisk år. Dere gav en slik stemning som bare dere kan. Tusen takk til alle involverte ! Dette var fantastisk !

(68) 06.11.: Dancing Dolls stod for hele tre innslag under vinterens "Unge Tahiti" i Tahititbrygga på Innlandet.De ble møtt med stor jubel og mottok enda mer jubel underveis som de danset, fikk mye skryt og mange god-ord etter konserten. Godt jobbet som alltid!!

(67) 02.11.: Dancing Dolls danset og lagde liv og røre under kampen mellom KVBK og Førde. De hadde også super pauseunderholdning og med slike duskejenter slo KVBK atter sine motstandere :)

26.11.: 3 timers kurs for Dolls'n og 3 timers kurs for Divas'n med Rudi Celso (Instruktør/Danser)
Rudi harr jobbet som profesjonell danser i både Norge og Fillipinene. I Fillipinene danset han med gruppen Manoeuvres som er den mest kjente dansegruppen i landet, før han startet Manoeuvres Norge i 1998.
Rudi er en anerkjent koreograf og danser som holder faste kurs i Oslo og Bærum.
Rudi var mektig imponert over nivået på danserne og det sier litt når han har reist land og strand rundt med workshops. We like !!! Danserne hadde en kjempeartig treningsøkt på studioet og ønsker Rudi velkommen tilbake når som helst ! En seriøst dyktig instruktør og kjempeflink danser + en herlig personlighet !!

(66) 18.11.: Dancing Dolls var tilbake på parketten i Idrettshallen med flott dans, da KVBK slo Dragvoll 3-2.

(65) 16.11.: Dancing Dolls opptrådte med 4 dansenumre på Atlanten Ungdomsskole i forbindelse med sammenkomst for Nus og Aus til stor jubel fra de andre elevene!!

(64) 11.11.:Dancing Divas underholdt for Sparebank 1 Nordvest sine kunder i Atlanterhavsbadet.

(63) 09.11.: Dancing Dolls opptrådte på yrkesmessa på Atlanten Ungdomsskole. Fullt trøkk og masse applaus for våre fabelaktige Dolls-jenter.

(62): 05.11.:  Dancing Divas kjørte i gang moteshow på Smøla. Sitat fra Smøla-avisa: Fullt trøkk. Danserne i Dancing Divas imponerte stort og var et flott innslag under moteshowet.Et tallrikt publikum kunne glede seg over danserne i Dancing Divas fra Kristiansund, som sparket i gang showet.!

(61): 29.10.: Jubileumskonsert med Tempo 80 år. Dansestudioet hadde gleden av å delta under jubileumskonserten til Tempo. Vi stilte med Dancing Divas og Dancing Dolls under hele 2.akt, til utdrag fra Kristina från Duvemåla. Det var en glede å få være med, og sammen med Tempo, koret Scenario og danserne ble det en fantastisk konsert med stående trampeklapp fra en fullsatt sal!

(60): 18.,19. 10:"The Best of...": Karakterisert som tidenes danseshow i Kristiansund, en publikumssuksess, med to fulle hus i Festiviteten. Dansestudioet og Midtnorsk Ballett og Dansesenter hadde gått sammen og laget en forrykende forestilling.
Fra Tidens Krav 19.10.:
"Historiens råeste danseshow. Vi har aldri sett noe lignende.. Festiviteten mer eller mindre kokte...Gåsehuden kom momentant... Et gledesfylt felleskap hanger over salen ...Mange av danserne behersker et imponerende antall stilarter, og det er en fryd å se hvordan de danser med hele seg...søket etter kontakt med publikum var mer som eventyrlig, og de unge danserne fikk den responsen de fortjente.. et tvers gjennom fullbrakt show, som var profesjonelt til fingerspissene..Dancing Divas slutter aldri å imponere, og de 16 jentene ser ut til å takle hva det måtte være av dans...(Chicago) danses frem med en intensitet og glød det står respekt av...Dancing Divas i en eksplosjon av bevegelser , musikk og farger...Vakkert både i bevegelser , kostymer og lys med Ingrid Bøe og Stig Ramstad...Kontrastene var det mange av denne kvelden , og akkurat det var nok årsaken til det suverene resultatet.. et visuelt eventyr.. de aller yngste med bøtter av sjarm..De rundt 300 danserne ga oss en opplevelse på linje med de flotteste fyrverkeriene på nyttårsaften.."
Tusen takk til alle involverte av "the Best of..."! Vi er utrolig stolte av dere alle sammen , dere gjorde som alltid en fantastisk innsats ! Love...(58) :30.09.: Divas holdt dansekurs sammen med Synnøve for 12 lærevillige mannfolk på studioet i 60 minutter. Det resulterte i mye latter og en knall koreografi .

(57): 29.,30.09.: Bloc-party i Braatthallen , Dancing Divas åpnet showet med et 15-minutters danseshow . De stod på artistlista sammen med BWY, MADCON, ONKLP mfl. De ble elsket av artistene og et stort publikum,- med andre ord nok en suksess på merittlista !

(55):19.,20.,21.09.: Ida, Nathalie og Therese fra Dancing Divas danset under KKKK- festivalen (Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival)  torsdag kveld 21. september klokken 1900 i Kirkelandet Kirke.
Forestillingen het "Så du meg ?" , basert på historien om den barmhjertige samaritan.
Forestillingen ble også vist som tre skoleforestillinger. ca 1000 meneesker var innom kirken denne uken og så de danset.
Foruten våre tre eminente dansere, var det også to dansere fra MBDS, Lene fra Dans Pluss og Catherine fra MBDS.
Et samarbeidsprosjekt som var meget vellykket.. Catherine var koreograf for forestillingene , men danserne hadde deltatt i den kreative prosessen underveis i forhold til koreografi. Det var en sterk forestilling , som berørte og beveget tilskuerne .

05.09.: Teatret Vårt med koreografi av Ingrid Fiksdal hadde forestilling i Festiviteten med "the happy place", divas-jentene var så heldige å få en tre timers workshop med Ingrid Fiksdal og danserne i forestillingen dagen derpå. Det var et meget lærerrikt og inspirernde kurs.

(51) : 30.08.: MOT, Dancing Dolls danset på Nordlandet u.skole , da MOT hadde foredrag for ungdomsskole-elevene. Arrangørene var strålende fornøyde, og syntes danserne var ypperlige representanter for hva MOT stod for!

(50): 26.08.: Nordic Light Fotofestival. Dancing Divas danset under åpninge av fotofestivalen! Flotte tilbakemeldinger!

(49) 12.08.: Eide-cupen, hvor fotball-lag fra hele fylket deltok, hadde diskotek på kvelden. Dancing Dolls ble hyret inn og hadde et 30-minutters show , samt lagde liv på diskoteket resten av kvelden.  Jentene ble jublet og klappet for og hadde en storartet kveld.  Superbra jobba !

(48) 5.,6.,7.,8.juli: Barnefestivalen i Kristiansund sentrum . Sammen med kystfesten lagde vi liv og røre i sentrum under disse dagene. Opptredener av Divas og Dolls, samt aktiviteter for barn i alle aldre. En meget vellykket fest for barn i alle aldre. Dette kan dere , jenter, som alltid positive og arbeidsvillige , samt en suksessfaktor når det gjelder dans.
Vi tar sommerferie med svært god samvittighet !! Love ;)

(44) 26.06.- 03.07.: Dancing Dolls og Dancing Divas dro sammen med Synnøve til Fredericia for å representere Kristiansund kommune under Nordiske dager. Hva kan vi si ?? Startet med kanonopptreden på Danskebåten av begge kompaniene. Deretter gikk det slag i slag med opptredener i Danmark , både på teateret; "Musikalaften" fredag og lørdag, hvor billettene var revet bort idet de ble utlagt - 1100 stk,, og på gata med halvtimes show fredag og lørdag. Jentene gjorde stor furore og ble kjendiser i Fredericia med avisoppslag i Danmark og tatt imot med stormende jubel fra det glade danske publikum.
Yes, we kicked ass !! Men det må også sies at jentene tok medalje i shopping og rakk både strandliv og uteliv...Sjov!

(38): Tahiti Barnefestival : Dolls og Divas på plass med godt humør, dans og som medhjelpere under Kristiansunds store barnefestival.

(37):19.juni:  Dancing Dolla opptrådte både på avslutningen for Aus og Nus  for 10.klassingene!

(35) 14.06.: Dancing Dolls opptrådte med sin egne mix på skoleavslutningen på NUS. Stor jubel og masse plystring , pg ble presentert som de beste danserne i byen på sitt årskull.

(34) 12.06.: Dancing Dolls opptrådte for de nye 8 .klassingene med foreldre , som starter ved NUS til høsten. Godt levert , som alltid !

(33) 11.06.06: It's showtime!
Vårt store sommershow i festiviteten med alle våre dansere; en fantastisk innsats..
Fra  Tidens Kravs artikkel 12.06.:Tidenes show fra Dansestudioet..., ...en opplevelse av de sjeldne ..,vi må bøye oss i støvet for dansernes utrolige utholdenhet..., samtlige dansere gjorde en kjempejobb. Dansegleden og entusiasmen lyste av hver eneste en , og underholdningsnivået var ekstremt høyt ,.....en helhetstanke vi sjelden har sett maken til, ....to timer med forrykende danseprestasjoner ...vi var stumme av beundring ..., sjarmerende som bare det.., Festiviteten var fylt til randen...,Dette var suverent ."
 
Er det rart vi er stolte av danserne våre ved studioet ! Tusen takk alle sammen !!!

(32) 27.05.: Danser med broer. Synnøve og Monika hadde regien og koreografien på "danser med broer" : Markeringen av at Atlanterhavsveien ble kåret til århundrets byggverk. Med 30 dansere fra vårt studio , samt 7 dansere fra andre dansesentre bølget danserne seg nedover Storseisundbrua før Divas avsluttet det hele med dans. Et flott skue og en fantastisk respons fra de 2.500 fremmøtte.

(31 ): 17.05.: Opptreden i Paviljongen av Dancing Divas for mange fremmøte. Borgertoget gikk som smurt! Masse, masse folk var med i toget, det største dansetoget i by'n... Og for tredje året på rad , er danserne våre fra toget på forsiden av TK for et sprudlende og fargerikt innslag i borgertoget.Takk for en fantastisk dag !

(30) 16.,18.,20.05.06: Nyåpning av bilforretningen Slatlem. Dancing Divas holdt et forrykende danseshow.

(27) 11.05.: Byllupsshow på Amfi Storkaia brygge. Dancing Divas viste frem de nydeligste budekjolene, bukettene , frisyrene og smykkene.. Det var et fortryllende show.
 
(26 ) 05.05: Kina -Norge : Landslagskamp i volleyball, Dancing Divas og Dancing Dolls var på plass og underholdt , med dusking og dansing . Som alltid,- godt jobbet !

01.05.: Workshops med Katrine Kandal i Sangens Hus i forbindelse med Dansens Dag. Senere ble danserne oppdelt for å lage sine egne koreografier på tvers av studioene. Veiledere var Lene og Lotte fra Dans+, Cathrine og Katrine fra MBDS og Synnøve fra Dansestudioet. Det hele ble avsluttet med en intern forestilling i Festiviteten. Alle var enige om at dette hadde vært en fantastisk helg !

(25) 29.04.: Barnemoteshow på Amfi Storkaia Brygge: Dansestudioet stilte med noen kjempeflinke modeller . Det ble vist frem klær helt fra o år og opp til 16. Dere gjorde en kjempefin jobb , alle sammen.

(24) 29.04.: Dancing Divas hadde moteshow på Futura . De viste frem ungdomsklær . Et stili' show! Bra jobba!

(23) 29.04.: DANSENS DAG: Vi startet med et megastort dansetog fra Rutebilstasjonen. Etter å ha danset oss gjennom byen endte vi på Rådhusplassen hvor alle dansemiljøene i byen hadde oppvisning. deretter ble vi spredt rundt i byen ; Paviljongen, Storkaia, Futura og Rådhusplassen. En super dag hvor vi hadde værgudene med oss. Sola skinte om kapp med smilene fra danserne....

(22) 08.04: FINALE KVBK-TROMSØ seriemesterskapet i volleyball: Dancing Divas og dancing Dolls gjorde som alltid en strålende innsats under volleyball-kampen. De ble takket for fremragende engasjement og underholdning gjennom denne sesongen .

24. - 26. 03.:KOREOGRAFIKURS MED KJERSTI ALVEBERG: Monika og Synnøve deltok på kurs/ koreografi-workshop med stjernekoreografen Kjersti Aveberg. En inspirerende og lærerik helg. Vi var kun 10 stk på kurset, som varte i 25 timer. En flott gjeng med deltakere var med fra trøndelag , Molde, Ålesund og fra Kristiansund. Vi følte oss svært heldige som fikk være med på denne unike muligheten.
For en ressurs og for en dame... En super helg !

(21) 23., 24., 25. 03: STORKAIA AMFI BRYGGE, HOKUS POKUS-DAGENE: Dancing Dolls var hekser under Hokus Pokus -dagene på Amfi Storkaia Brygge. Flott jobba, jenter!

(18) 16.03:Megastort moteshow på Amfi Storkaia Brygge. Dancing Divas med venner ( totalt 50stk) viste frem "Ung Mote " for alle butikkene  på senteret. Senterleder Nina telte ca 300 mennesker som så på, og vi fikk masse skryt fra butikklederne og publikum.. Supre jenter og gutter..You're the ones!!

(17) 08.03:FOLKETS HUS  Kvinnedagen 08.mars: Dancing Divas opptrådte i  Folkets Hus , Kristiansund, til stor glede for de fremmøtte

(16) 04.03.:Karneval på Amfi Storkaia Brygge. Dolls'n og Divas lagde liv og røre på senteret. Den lille klovnen Coco (Verena) gjorde stor lykke blant barna,og Dolls'n danset til stor forlystelse .. Godt jobba!!

(15) 17.-19.02.:Dansekurs på Smøla : Dancing Divas med Ingrid, Therese, Nathalie og Cathrin i spissen holdt dansekurs på Smøla .

(13) Operafestukene:.:Ray Charles-konsert/ Elskovsdrikken: Vårt gode samarbeid med MBDS fortsetter; denne gang ; Ronny og Kenneth i ilden sammen med solister fra MBDS på Ray Charles-konsert i Festiviteten under operafestukene. Monika er også  med i Elskovsdrikken som danser / skuespiller under disse ukene. Gratulerer med flotte kritikker!

(5) 11.02.:KVBK: Therese, Ida, Verena, Tone, Nathalie danset i pausa i kampen mellom KVBK-Nyborg.

03.-05.02.STOCKHOLM, CONTEST: Ronny, Therese, Ingrid og Tina dro til Stockholm for å delta på Streetstar Contest, den største street og break-festivalen i Norden . Her var det et nivå på danserne og forestillingene som en bare kan drømme om. En flott opplevelse og kjempegode workshops og masse input som en har med seg hjem igjen. Vi gratulerer arrangørene Martin og Jocke med suksessen og som gjorde alt for at danserne våre fikk maks utbytte av helga!!

(4) 04.02.:KVBK: Dancing Dolls opptrådte på KVBK mot Førde. De var cheerleaders , samt stilte med en ny dans i pausa,-som alltid en suksess!

(3) 29.01.KVBK: Dancing Divas og Dancing Dolls stilte sammen på KVBK-kamp i Idrettshallen , Dancing Dolls var cheerleaders under hele kampen og begge ,- både divas og dolls danset i pausa ,- stemningen var stor , da KVBK gikk til 3.sett! Flott jobba, jenter...

(2 ) 22.01.UKM : Dansestudioet hadde 3 innslag på Ungdommens Kulturmønstring som ble avholdt i Braatthallen. Det var jentene fra Dancing Divas som stilte, med full oppbacking fra Dancing Dolls. Godt jobba , alle sammen !
Dere gjorde som alltid en strålende innsats ! Divas'n var så absolutt blant favorittene til publikum , men...

(1) 08.01.SKArr/ Shells julebord: SKArr. hyret inn dansestudioet for underholdning for barn på Dødeladen i forb. med Shells juletrefest. 50-60 ban ble med og danset og fikk mime og møte en lit trist og lei klovn :)

2005
 
20. des.: Dancing Divas underholdt på St.Hanshaugen vdg . Siste skoledag og en flott avslutning med Divas'n for elevene.

18.des.: Vi holdt vår store juleforestilling: Se, en stjerne lyser!; med alle våre stjerner fra dansestudioet. Sted Atlanten Ungdomsskole, tilskuere 450. Flott omtale fra TK! Gratulerer alle sammen!

nov/des.: Div. oppdrag fo Storkaia Brygge. Divas'n i aksjon.
12.11.: Christina, Anne, Ingrid, Nathalie fra Dancing Divas var modeller for Carlings på Storkaia Brygga.

12.11.: Dancing Dolls var duskejenter under KVBK-kampen og danset i pause til stor jubel.

11.11: AMFI Storkaia Brygge åpnet i dag kl 11.00. Dancing Divas fikk æren av å opptre med to danser rett før snora ble klipt av ordfører Dagfinn Ripnes. De underholdt også på kvelden med 3  danser. Publikum var helt med og det gikk strålende. Masse skryt fra publikum og" herrer i slips denne dagen". Kjempebra jobba , jenter !

09.nov.: Dancing Divas opptrådte i år igjen til minne om Krystallnatta på Varden.

05.nov.: Dancing Divas holdt stand i fojaeen i Caroline kinosenter. Dancing Divas, Dancing Dolls samt Break gutter opptrådte på Ildsjeltreffet til stor fornøyelse.

05.nov.: Tone, Anne, Ida Elise og Verena danset på åpningen av forledrekonferansen på Dødeladen i forb. med Arena 2005. Godt jobbet jenter!

03.nov.: Arena 2005: Dancing Dolls og Dancing Divas opptrådte for en fullsatt sal i Caroline kinosenter etter fakkeltoget. Imponerte stort!!

28.oktober: Dancing Divas opptrådte på Bloc-party igjen og gjentok fjorårets suksess. Therese og Maiken ble med på videoen som dansere til artisten Karim . Han ble også så imponert over dansingen til Divas'n på Bloc-partyet at de er invitert til Oslo i januar for å danse på hans nye musikkvideo.

20.oktober: Dancing Divas opptrådte på "HØSTPARTY" i Festiviteten for de vdg. skolene i byen..

24.sept.: Homsepatruljens Adam og Birger introduserte Dancing Divas til et hårreisende moteshow ( bokstavelig talt ) for Bik Bok på Grand Hotell i anledning Hår-og motemesse. Etter et fantastisk moteshow med modeller fra studioet i klær fra Bik Bok og meget fornøyde arrangører, avsluttet divas'n med et nummer som gav bakoversveis....Konferansierene var i ekstase...

20.09: Nathalie og Therese fra Eliten og Dancing Divas opptrådte med to danser på "Kick-Off" på Caroline kinosenter. Well done, girls!

10.sept: Divas'n optrådte på Kongens Plass i forb. med stortingsvalg -05.

09.sept: Dancing divas opptrådte på Kjønnøybrygga i forb. med konf. til et storfornøyd publikum.

02.aug.- 09.aug; Dancing Divas reiste på studietur til London sammen med Synnøve, Monika, Ronny og Kenneth. En fantastisk uke og et minne for livet! 3 musikaler, timer på Pineapple, privattimer med Oona, tre-retters-middager, London Eye osv.osv. Etter iherdig jobbing i to år, var dette virkelig en herlig bonus!

07.juli: Dancing Divas opptrådte i småbåtlagets lokaler i forbindelse med den nordiske seileruka. Publikum var helt med , så det ble en kjempearti' opplevelse.

30.juni, 01.juli, 02.juli; Har hatt et fantastisk sommervær, strålende sol , skyfri himmel og masse folk på barnefestivalen på Tahiti. Kunne ikke blitt mer vellykket , alt klaffet !! Et utmerket samspill med Ola, Synnøve, Frode, Kenneth og Monika , Dancing Divas og resten av medhjelperne fra Dansestudioet. Takk for noen fantastiske dager !

29.juni ; Barnefestivalen på Tahiti: I år arrangert av Synnøve sammen med Ola Thingvold. Dancing Divas og flere fra dansestudioet dekorerte området på Tahiti. Dancing Divas opptrådte på showet etterpå.


18.juni : Dancing Divas med flere hadde moteshow på Futura og viste fram sommerens moter.

10.juni: Dancing Divas samt kris og Gard opptrådte på Metz, Bloc-party, til stor jubel !

08.juni : Synnøve, Anne, Tone og Ingrid var på plass på Atlanten med alle byens 7.klassinger og kjørte i gang Politiets Idrettsdag med frisk oppvarming.

07.juni : Dansestudioet kjørte oppvarmingen før barneløpet på Atlanten i forb. med Kristiansundsløpet som Norodd arrangerte ! Skikkelig møkka-vær, men kjempeflinke og sporty barn !!

05.juni: "PULS", vårt store sommershow i Festiviteten . Fantastisk !! Her kunne jeg brukt hele mitt spekter av superlativer, men av og til er ikke ord nok . Dere som var med og dere som så på vet hva jeg mener ! Dette var stort! Jeg er så stolt over dere alle!!!! Dere var fenomenale! Stor klem fra Synnøve
04.juni : dansestudioet i regi av Synnøve og Monika arrangerte Dåpsdagen til sundbåten Angvik. Hele Dancing Divas med Synnøve og Monika i spissen stod på hodet for å få dette arrangementet til å gli. Med 2000 besøkende på kaia og rundt 3-400 på Innlandet må vi si at dette ble en suksess ! Bra jobba , folkens!

30.mai: Dancing Divas optrådte på konsert på Atlanten stadion,- Norwegian Rock Festival. "Idol-Mari"  var oppvarming for Dancing Divas , de entret secenen etter henne ( hehe) .

17.05: Dansestudioet opptrådte i Paviljongen rett etter barnetoget. Vi deltok med små barna og dancing Divas. Klokken 1600 satte vi farge på borgertoget med kostymer , ballonger og masse slagord og sang, takk til Verena!!

06.mai: Dancing Divas opptrådte på Tingvoll i forb. med Kulturvekkå. Ble introdusert som kremen av Kristiansunds 600 dansere til stor jubel fra publikum . Kjempeartig opplevelse!
30 april, lørdag; Dansens Dag;Vi har hatt en super dag . Startet med paradetog klokken 1130, som gikk gjennom byens gater. Deretter gikk det slag i slag med opptredener over hele byen; Kongens Plass, Paviljongen , City, Cubus, Averøyferga , Futura m.m. Takk til alle som deltok og gjorde denne dagen til en virkelig solskinnsdag!

29.april: Vi feirer "Dansens Dag" ! 3 forskjellige workshops på Dansestudioet og Sangens Hus. Vi holdt på fra klokken 1630 - 2130;  klassisk -jazz-moderne-break-groove it. Meget populært og kjempeartig!

22.april: Dancing Divas opptrådte på Dødeladen for Vikan Eiendom til stor forlystelse.

22.april : Moteshow for Amfi Futura, alle butikkene på senteret fikk vist frem vårens og sommerens moter med studioets flotte dansere/ modeller..

16.april: Dansestudioet var med på den store forestillingen i Festiviteten på kommunens store "Prisutdelingsfest".
Jazz mix vdg og Dancing Divas opptrådte.Sjarmerte publikium i senk !! Presisjon og brede smil ,- flott jobba!!

15.april: Dancing Divas opptrådte på Christians i forb. med Coyote-ugly kveld.

11.april: Beret kom inn på Den Norske Balletthøyskolen

01.april: Dancing Divas åpnet fylkesmønstringamed " I believe"  som en av finalistene  til UKM, Braathallen , Kristiansund. De gjorde en glimrende entre med sitt vinnende vesen , utstråling og flotte koreografi ! Vi var så stolte av dere i kveld !

17.mars ; Kris og Gard kjørte 4-timers kurs med Break på Frei ungdomsskole med meget stor suksess. Gutta ville mer og jentene ville ha autografer !!

11.-13..mars: Tina, Verena, Linn og Cathrin arrangerte danse-kurs på Smøla og ungdomsdiskotek på kvelden . Bra jobba , jenter!

05.mars,kveld: Showmix I og Dancing Divas opptrådte  under Fylkesfinalen UM i discodans. Gard var også med som finalist, hadde flest stunts av alle guttene og var en stor favoritt blant mange. Sist gang det ble avholdt UM , vant Mads Molvik og Maiken  Ohr fylkesfinalen og hevdet seg helt i toppen i landsfinalen. Tidligere har Pia Steen vunnet 1.plass i landsfinalen og Dan Kevin Kristiansen gått til toppen i landsfinalen.  Vi er svært stolte av alle som deltok aktivt denne kvelden , dere gjorde en kjempefin entre !!

05.mars, ettermiddag. Tekkja opptrådte på KVBK -kamp, kjørte et supert dansenummer i pausa og var duskejenter under kampen . Fikk mye skryt og var et friskt , nytt pust under kampen !

01.mars; Dancing Divas opptrådte som modeller for hår og mote på Christian Bar . Arrangørene var storfornøyde og publikum fikk mye fint å se på !!

16. febr. ( Tidens Krav ): Hele Dancing Divas gikk videre til finalen i UKM, som skal avholdes i Kristiansund helga 01.-03. april !  Vi gratulerer!

10.02.: Dansestudioet opptrådte med UKM- dansen til Nathalie, Therese, Maiken , Tina, Gard og Kris på Navlen i forb. med by-finalen i UM. Gard gikk videre til fylkesfinalen  ( grattis !!) Tina kom på 4.plass og Therese på 3.plass. En solid innsats fra alle tre !!

06.02: Siste kamp i sesongen for KVBK. DD var på plass.

03.02.: Flere av  våre dansere var med på uttakingen til årets UM i diskodans. Therese L , Tina og Gard gikk videre til finalen . Vi gratulerer alle sammen med en super innsats . Skikkelig tøffe er dere!

29.01.: Norges beste duskedamer , Dancing Divas ,var på plass i kampen mellom KVBK  og Randaberg

28.01.: DD danset på årets første russefest for de røde og de blå , stormende applaus og full jubel!

23.01.: Dansestudioet undeholdt i pausen i kampen mellom KVBK og Oslo Volley

22.01. UKM : Dansestudioet deltok med 3 nummer under årets UKM. En flott presentasjon og meget god markedsføring  av studioet!! Danserne våre glitret fra start til slutt!  Dere var kjempeflinke.!


SOMMER OG HØST 2004

12.des: Dansestudioet presenterte sitt helaftens danseshow: " ... og alle hjerter gleder seg...." Alle danserne som ville , ble representert under showet , og med en fullsatt sal i " fest-stemning" ble det en flott opplevelse og et deilig avbrekk fra julestria! Godt jobbet alle sammen ,- stor juleklem fra Synnøve !!

09.11: Divas'n opptrådte på Varden i forb. med " Krystalllnatta" . Masse folk med fakler og appeller. Divas'n gjorde igjen et meget godt inntrykk!

06.11: Dancing Divas danset foran stappfulle tribuner i Idrettshallen i pausa i kampen mellom KVBK og Nyborg. Hadde KVBK vært like dyktige som DD i dag , hadde de vunnet kampen ( thi-hi!!)

27.-30 okt.: Arena 2004: Dansestudioet var medarrangør av Arena 2004. DD hadde kiosken under fakkeltoget , showmix og Divas'n hadde dansenumre som åpning av hele konferansen . På kvelden underholdt jazz mix vdg, break og DD. Under ildsjeltreffet hadde DD igjen kiosk , og B-girls , showmix og DD underholdt under showet. Pia var hjemme og danset sammen med DD et nummer som hun hadde lært dem kvelden i forveien ,- meget bra jobbet!!

17.okt.:Eliten danset foran et publikum på over 600 under kampen mellom KVBK og Randaberg ( KVBK vant overlegent 3-0) . Eliten hadde pauseunderholdningen sammen Kjetil og Kjartan , kjent fra TV2.

18.sept: DD holdt stand på Kongens Plass . Ikke en ønskelig plass, men uansett klarte DD å holde liv og røre og hadde et fornøyd publikum !

12. sept : Caroline kom til verden , en prinsesse- diva !

30. juni. - 04. juli : Synnøve arrangerte Barnefestivalen på Tahiti (på innlandet  hos Frode Alnæs) , og her var selvfølgelig også Dansestudioet med med brask og bram . Her var "Sjefen over alle sjefer; Asgeir, sirkus, sjørøverskute , danseopptredener , kor osv, osv.  Dette var en kjempesuksess og veldig morsomt !

18.-21. . juni: Monika og Synnøve dro sammen med 35 dansere fra studioet til Hærnøsand for å delta på Nordiske Dager . Der opptrådte de hver dag , og danserne fikk enormt med skryt fra publikum , de andre delegatene og vertskapet. Med andre ord gjorde danserne våre en flott figur og representerte Kristiansund kommune på en utmerket måte. Vi som ledere var enormt stolte!
foto: Bjørn Hansen Tidens krav
2007:
 
(55) 15.-16. 12. : "So this is Christmas "... Dansestudioets årlige juleshow. Med to forestillinger med fulle hus, en flott forestilling og et fantastisk crew med dansere, var det bare å ta juleferie med et smil om  munnen. Tusen takk alle sammen for en nydelig forestilling og for et flott semester ved studioet .
 
(53) 13.-16.12. : Vår instruktør Rolf Kenneth Fidje deltok med gjesteopptreden på MBDSs " Nøtteknekkeren" , som sukkertøyprins.Vi gratulerer med en kjempefin forestilling, og gratulerer Kenneth med hans innsats som bokstavelig talt løftet forestillingen :)
 
(49) 24.11. : Dancing Divas var igjen ønsket til å opptre i pausen når KHK spilte hjemmekamp.
 
(48) 11.11: Dancing Divas underholdt igjen i pausa da KVBK spilte hjemmekamp,denne gangen spilte de semifinalen i NM og vant.
 
(47) 10.11: Dancing Divas underholdt på AMFI storkaia , da kjøpesenteret feiret 2-årsdag.
 
(46) 28.10. : Dancing Divas
underholdt i pausa , da KVBK spilte mot Randaberg i idrettshallen
 
(45) 20.10.: Dancing Divas opptrådte før finalene i Karate-NM som ble avholdt i Braatthallen. to forrykende nummer ble vist frem og dansererne gjorde en fabelaktig innsats...

(44) 17.10(: Dancing Divas og Jazz o'little opptrådte for Tv-aksjonen "Sammen for Barn" i Folkets hus.
 
(43) 06.10): Dancing Divas opptrer i Idrettshallen med nytt crew og ny dans. Publikum ropte "vi vil ha mer..." o'herlige tid!!
 
(42) 24.07.- 01.08 : Dancing Divas take London..Sammen med Synnøve, Monika og  Grethe hadde vi nok en uforglemmelig tur til London. Flotte leiligheter, Dirty Dancing og
We will rock You, Pineapple, shopping , shopping, Hyde Park, Tiger Tiger, Camden Market etc etc etc.....Fantastic, marvellous, excellent. JUST GREAT!!!!
Merittliste