Header_DS

 

Vi tilbyr det meste innen dans og teknikk og har de siste trendene innen dans. I tillegg er vi svært aktive både i lokalmiljøet og rundt omlandet. Vi ønsker å tilby de siste trendene innen dans. I tillegg skal vi være aktive både i lokalmiljøet og rundt omlandet. Studioet har svært gode og kvalifiserte pedagoger, og er per i dag det største dansestudioet i Kristiansund med sine 430 dansere fra 2 år og oppover.

Vi har timer for helt nybegynnere og for dansere som ønsker avanserte , tekniske timer. Så hos oss finner du alle slags dansere på alle nivåer. “Dancing Stars», «Dancing Dolls» og «Dancing Divas» er dansestudioets egne kompani som har opptak hver høst.

Det er et svært godt miljø på Dansestudioet, både blant lærere og elever. Hos oss er alle like viktige! Dette er nok noe av grunnen til at våre dansere oppnår så gode resultater og er så ettertraktet blant byens kultur-og forretningsliv. Flere av våre elever har gått videre med dansen, både som utøvende dansere og som instruktører. Vi har sportsgulv på to av salene, og på “blårommet” har vi speil og barrer. Vi pusset opp lokalene hele sommeren 2003 og bygde om rom og la nytt gulv . Så Dansestudioet har lokaler spesielt med tanke på at det er danseundervisning og trening her hver dag!
Vi har også en deilig avslapning-krok med sofaer og bord.

Dansestudioet holder til i ” det gamle biblioteket ” bak tinghuset på Kongens Plass.